Thread Closed 
have we had a problem??
Author Message
NE1 Offline

First Team Regular
Posts: 15,474
Joined: Jan 2009
Post: #1
have we had a problem??

with the board.
9th December 2009 08:55 PM
Find all posts by this user
Jinkyjim Offline

First Team Regular
Posts: 11,929
Joined: Jan 2009
Post: #2
have we had a problem??

I couldn't get on for ages..
9th December 2009 08:57 PM
Find all posts by this user
Geordie_leg Offline

First Team Regular
Posts: 10,162
Joined: Jan 2009
Post: #3
have we had a problem??

I've had a problem with it also
9th December 2009 08:57 PM
Find all posts by this user
NE1 Offline

First Team Regular
Posts: 15,474
Joined: Jan 2009
Post: #4
have we had a problem??

whip round time for Om again then.Smile
9th December 2009 08:58 PM
Find all posts by this user
Toonexile Offline

Youth Team
Posts: 133
Joined: Jan 2009
Post: #5
have we had a problem??

I was the same
9th December 2009 08:58 PM
Find all posts by this user
omenator

Unregistered
 
Post: #6
have we had a problem??

yeah was the same here, looks like there was an outage where the server is

everything should be back to normal now
9th December 2009 09:01 PM
Jinkyjim Offline

First Team Regular
Posts: 11,929
Joined: Jan 2009
Post: #7
have we had a problem??

it's turbocharged at the minute..
9th December 2009 09:02 PM
Find all posts by this user
omenator

Unregistered
 
Post: #8
have we had a problem??

yeah never seen it so fast Big Grin

should pick back up once everything resets back to the way it was
9th December 2009 09:03 PM
nunthorpe mag Offline

First Team Benchwarmer
Posts: 2,884
Joined: Jan 2009
Post: #9
have we had a problem??

Went offline about 8 just got back onSad
9th December 2009 09:03 PM
Find all posts by this user
gb58 Offline

Youth Team
Posts: 955
Joined: Jan 2009
Post: #10
have we had a problem??

Same here. Went to check here 'cos another ticker shows 0-1 for us but no time + no goalscorer. (Shola, 46 mins.!!!)Big GrinBig Grin
9th December 2009 09:03 PM
Find all posts by this user
Brassneck

Unregistered
 
Post: #11
have we had a problem??

nunthorpe mag Wrote:Went offline about 8 just got back onSad


nope it was 8.15 cos i was trying to put a bet on the 8.20 at kempton and skybet went all fucked up aswell Rolleyes
9th December 2009 09:06 PM
nunthorpe mag Offline

First Team Benchwarmer
Posts: 2,884
Joined: Jan 2009
Post: #12
have we had a problem??

Padantic twatTongue
9th December 2009 09:09 PM
Find all posts by this user
NE1 Offline

First Team Regular
Posts: 15,474
Joined: Jan 2009
Post: #13
have we had a problem??

Jinkyjim Wrote:it's turbocharged at the minute..

omenator Wrote:yeah never seen it so fast Big Grin

should pick back up once everything resets back to the way it was

Suppose when everybody else tries to "log onto" the server, we will slow doon.
9th December 2009 09:13 PM
Find all posts by this user
omenator

Unregistered
 
Post: #14
have we had a problem??

nope should be fine, just needed to give the server time to come up to speed and give the connection time to reset, more people logging on shouldn't effect it now
9th December 2009 09:14 PM
ToonArmy1892 Offline

First Team Regular
Posts: 19,602
Joined: Jan 2009
Post: #15
have we had a problem??

NE1 Wrote:with the board.

yes.... ASHLEY OUT!
9th December 2009 09:15 PM
Find all posts by this user
Silent Bob Offline

First Team Regular
Posts: 14,775
Joined: Jan 2009
Post: #16
have we had a problem??

was slow as owt earlier like.

not any more though lol.
9th December 2009 09:15 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
takemedrunkimhome Offline

Reserve Team
Posts: 1,226
Joined: Jan 2009
Post: #17
have we had a problem??

howay man who forgets to stick a quid in the meter these days Rolleyes
9th December 2009 09:25 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump:

Donate to ToTT